×

Hartewens team Coherente voor bewoners Duivendrecht

20200417_171913.jpg

Hartewens team Coherente voor bewoners Duivendrecht


18 april, 2020 | 00:35 | 126 keer gelezen

Een groot deel van werkend Nederland werkt thuis, vele anderen zijn betrokken bij de vitale beroepen en werken op locatie. Voor het vitaal houden van vele bewoners in de gemeente Ouder-Amstel is de welzijnsorganisatie Coherente actief op de locaties Duivendrecht (Dorpshuis) en Ouderkerk aan de Amstel. Vanwege de sluiting van het Dorpshuis, passend binnen de maatregelen van de regering, werken zowel de medewerkers van Coherente alsook de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam/Duivendrecht) thuis. 

Mooi is dat we via de ramen van het kantoor van Coherente een hart onder de riem krijgen als bewoners van Duivendrecht: Hou vol lieve mensen, wij missen jullie ook!

Uiteraard ook sterkte aan de medewerkers welke actief zijn in het Dorpshuis, en in het bijzonder het team van Coherente, Wietske Dikkers c.s. en het JOA-team, wij hopen jullie graag weer te zien en te kunnen genieten van de waardevolle activiteiten voor het dorp.

 


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.