×

Hollandse Nieuwe aan wal in Duivendrecht

20200612_133837.jpg

Hollandse Nieuwe aan wal in Duivendrecht


12 juni, 2020 | 14:07 | 93 keer gelezen

De eerste Hollandse Nieuwe werd gisteren (lees: donderdag) niet traditioneel geveild voor een goed doel in de Scheveningse Haven (vis-tip 1: een bezoek aan vishandel Simonis; en vis-tip 2: een bezoek aan een voetbalwedstrijd van vv Scheveningen, na afloop altijd een overheerlijke visschotel ter tafel), maar werd aangeboden aan onze helden in de zorg zoals Diederik Gommers (bij het publiek duidelijk populairder dan Ab Osterhaus).

Maar Duivendrecht hoefde niet lang te wachten om de smaak van de Hollandse Nieuwe te testen. Vishandel Govis (op woensdag en vrijdag op het Dorpsplein) had de Hollandse Nieuwe meegenomen van de afslag in Bunschoten-Spakenburg. Aan de staart of in stukjes, beide varianten voor € 2.75. Met broodje erbij voor € 3,50.

Niet bij de kar opeten maar lekker op een bankje in het zonnetje op het Dorpsplein.

Voor achtergronden: Hollandse Nieuwe


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.