×

Kappers in Duivendrecht weer open per 11 mei a.s.

20200506_170226.jpg

Kappers in Duivendrecht weer open per 11 mei a.s.


6 mei, 2020 | 20:45 | 112 keer gelezen

Evenals de basisscholen gaan vanaf maandag 11 mei a.s. ook de kappers weer open (let wel: veel kappers zijn op de maandag standaard gesloten, dus die starten dinsdag 12 mei). Uiteraard geldt dit ook voor de kapsalons in Duivendrecht. Onbekend is nog of de klant zelf een mondkapje mee moet nemen, of dat deze verstrekt worden via de kapper. Advies is om er eentje mee te nemen.

Kappers in Duivendrecht:

·         Ronald Hair, via de website kan al online een afspraak worden gemaakt, al menig ‘slot’ is geboekt Ronald Hair;

·         Selective Salon Selective Salon;

·         Haarstudio Willie Haarstudio Willie;

·         B Trendz Salon Trendz.

Check bij de kapper voor de exacte openingstijden. Het maken van een afspraak is verplicht. Tevens zal de kapper u vragen of u gezond bent, en is het advies een mondkapje.

Naast kappers geldt de regeling ook voor andere contactberoepen als pedicures, voetverzorgers, masseurs, rijschoolhouders e.d.

Ook de bibliotheek (OBA) in Duivendrecht, mag weer open vanaf 11 mei a.s.

Daarnaast mogen ook personen > 18 jaar weer buiten sporten. Contactsporten, w.o. competitie- en wedstrijdvoetbal (en ook andere sporten) kan weer vanaf 1 september, dan mogen ook weer de kantines open (inschatting dat dit ook aan de orde is voor ons Dorpshuis). Ook sportscholen, sauna’s en sexhuizen (Duivendrecht?) gaan pas open vanaf 1 september 2020.

Van kapper tot camping: alle nieuwe coronaregels op een rij (bron: Het Parool).
Het Parool


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.