×

Komend weekend Open Monumentendag Duivendrecht

20200907_102023.jpg

Komend weekend Open Monumentendag Duivendrecht


10 september, 2020 | 20:57 | 96 keer gelezen

Wethouder Cultuur, Marian van der Weele, trapt vrijdag 11 september de Open Monumentendagen af op het Kerkplein naast Station Duivendrecht. 

Een gratis Wandelrouteboekje ligt vanaf vrijdag in het groene Boekenkastje aan de Rijksstraatweg (naast de beide hoeves, vlakbij de kerk). Tijdens het weekend 12 en 13 september kunnen de routes in delen of achter elkaar worden gewandeld of gefietst. Op de momenten dat een ieder het wil. De routes zijn zeker ook leuk voor kinderen. Ook een leuk uitje voor familie en vrienden (wellicht een goed alternatief voor een verjaardagsfeest). 

De routeboekjes zijn ook af te halen bij Eetcafe Lotgenoten, bij De Eeterij of Casa Lisa op het Dorpsplein. Ook handige locaties voor een culinaire stop of voor een liquide consumptie.

Stichting Oud Duivendrecht roept de deelnemers op om een foto of een tekening in te zenden van iets wat de persoon raakt tijdens de tocht door ons mooie dorp. Dit kan worden ingezonden naar: st.oud-duivendrecht@planet.nl (afbeelding komt beschikbaar op de website van de stichting en/of in het Weekblad van Ouder-Amstel).

Zie: Open Monumentendag


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.