×

Lintjesregen in Duivendrecht

brandweer.jpg

Lintjesregen in Duivendrecht


24 april, 2020 | 16:15 | 86 keer gelezen

Dit jaar maar liefst 3 lintjes van de Koning in de gemeente Ouder-Amstel, waarvan er eentje in het dorp Duivendrecht is bezorgd. Burgemeester Joyce Langenacker kwam persoonlijk op vrijdagochtend 24 april naar Duivendrecht om het lintje te overhandigen aan de heer Willem Smit. De heer Smit is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Smit heeft jarenlang samen met zijn vrouw Stomerij Smit bemand op het Dorpsplein, beide zijn op 31-12 gestopt met het bedrijf. Voor Duivendrecht geldt wie is er niet groot geworden met de gestoomde kleding van Smit. Aan de overkant van de stomerij staat de brandweerkazerne van Duivendrecht. Smit is maar liefst 34 jaar vrijwilliger geweest bij de brandweer, dit in diverse functies waaronder bevelvoerder. Voor deze buitengewone verdienste is de heer Smit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Ook namens de redactie van DorpDuivendrecht.nl de felicitaties voor de heer Smit.

Ook vrijwilliger worden bij de brandweer? Zie:Brandweer Duivendrecht


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.