×

Midgetgolftocht in het Amstelbad (opgave voor 10 juli)

20200417_171913.jpg

Midgetgolftocht in het Amstelbad (opgave voor 10 juli)


9 juli, 2020 | 11:06 | 109 keer gelezen

Op woensdag 15 juli organiseert Coherente een midgetgolftocht in het Amstelbad. Dit is een activiteit voor senioren.

De activiteit start met koffie of thee bij 'Hans en Frietje'. Na het vocht wordt een rondje midgetgolf gespeeld. Elke speler krijgt eigen materiaal ter gebruik (stick en bal). Doel is om de balletje in zo weinig mogelijk slagen in de 'hole' te krijgen, waarbij 'hole in one' natuurlijk een super prestatie is (al zal daar geen BMW mee gewonnen kunnen worden). De persoon die de banen met het minst aantal slagen weet te doen, is de kampioen (niet alleen van Duivendrecht, maar van heel Ouder-Amstel). Maar uiteraard gaat het om een gezellig samenzijn met een prettige activiteit).

De start is om 10.30 uur en eindigt zo rond 14:00 uur. De kosten bedragen € 10 pp (dit is inclusief lunch en koffie). U komt op eigen gelegenheid naar het Amstelbad. De adviezen van het RIVM worden aangehouden. 

Aanmelden kan tot 10 juli via 020-4963673 of per mail bij a.vlug@coherente.nl


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.