×

Nieuw fiets- en voetpad Komeet gereed per 30 juli

20200502_144323.jpg

Nieuw fiets- en voetpad Komeet gereed per 30 juli


17 juli, 2020 | 07:04 | 104 keer gelezen

Al enige tijd ligt er een nieuwe brug over de Kloostersingel. In een eerder blog op DorpDuivendrecht.nl is weergegeven dat de duiven de brug in gebruik hebben genomen, de gemeente geeft nu aan dat per 30 juli a.s. de brug ook voor de dorpelingen begaanbaar zal zijn. Momenteel wordt gewerkt aan het fiets- en voetpad wat zal aansluiten op de brug, zodat wandelaars en fietsers de oversteek kunnen gaan maken. Naar verwachting duren de werkzaamheden aan de paden t/m 28 juli a.s. Op 27 en 28 juli wordt het pad geasfalteerd. Vanaf 30 juli is de brug dan in gebruik. Het is nog onbekend of de brug officieel in gebruik worden genomen, wie weet door een in de buurt wonend lokaal raadslid.

Vanuit de Stichting Vrienden van Duivendrecht is in een van haar nieuwsbrieven een oproep gedaan voor een naam van de brug, daarbij zijn ook een aantal suggesties gedaan. Wie weet zit daar een bijzondere naam tussen die we kunnen gaan gebruiken voor de brug.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.