×

Nieuwe brug over de Kloostersingel in gebruik genomen

20200502_144323.jpg

Nieuwe brug over de Kloostersingel in gebruik genomen


15 mei, 2020 | 11:50 | 122 keer gelezen

Recent is een nieuwe loopbrug gemaakt tussen de scholen (of beter de nieuwe woningen van de Meteoor) en het centrum van het dorp. De nieuwe brug oogt een veiliger oversteek naar het Dorpshuis (gymlessen en bezoek aan activiteiten van Coherente) en een bezoek aan etablissementen op het Dorpsplein. De loopbrug over de Kloostersingel ligt er, de afwerking dient nog plaats te vinden (met name het opstappen en afstappen van de brug). Een aantal gevederde vrienden heeft alvast gebruik genomen van de de nieuwe brug, de vogels hebben zo een mooi overzicht over de zwanen en hun kroost die druk koersen in de singel......

Verwachting van omwonenden is dat de brug in juni in gebruik kan worden genomen voor de bewoners van DorpDuivendrecht. De redactie houdt u op de hoogte.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.