×

Openbaar boeken ruilen in Duivendrecht (4)

20200805_181051.jpg

Openbaar boeken ruilen in Duivendrecht (4)


8 augustus, 2020 | 23:44 | 111 keer gelezen

Reeds drie edities zijn deze 4e boekenplek als openbare plek om boeken te lenen en/of te ruilen voorgegaan. We zagen al een prachtig object in de vorm van een klok in de Korenbloemstraat. Daarop mochten we een editie op dit blog presenteren in ’t Ven. De Derde versie zagen we op de Rijksstraatweg, richting station Duivendrecht, en deze keer een spontaan, soort pop-up plek, aan de Roosmarijnhof. Een plek die het zeker overleeft in deze droge periode, maar minder beschermd oogt tijdens natte dagen. Wel is de oproep om een (strip)boek mee te nemen even gemeend als de andere plekken.

Opvallende is dat naast de historische route door Duivendrecht, de route langs de boekenkasten ook een wandeling in Duivendrecht is geworden.

Wat nog volgt in deze serie is een 5e plek voor openbaar boeken ruilen in Duivendrecht. Blijf dit blog op DorpDuivendrecht.nl volgen.

En uiteraard is de OBA gewoon geopend op dinsdag en donderdag. Dit in tegenstelling tot de berichtgeving in de Amstelglorie, excuus Weekblad voor Ouder-Amstel (gemeentelijke pagina). De OBA is geopend voor lenen, terugbrengen en ook kranten en tijdschriften lezen.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.