×

Openbaar boeken ruilen in Duivendrecht (2)

20200529_141007.jpg

Openbaar boeken ruilen in Duivendrecht (2)


9 juni, 2020 | 13:35 | 169 keer gelezen

De bibliotheek in Duivendrecht is nog steeds gesloten. Wel is die in Ouderkerk aan de Amstel weer opengegaan, en waren de OBA’s van Zuidoost en Oost al geopend.

Volgens de diverse berichten wordt er volop gelezen in Corona tijd, soms zal dat ook het teruglezen van een oud-boek zijn, zoals nu ook weer oude films op het filmdoek verschijnen.

Een mooi verschijnsel in het Dorp Duivendrecht is dat we maar liefst 4 omruilpunten van boeken kennen. In deel 1 hebben we “De Boeken Klok” behandeld, welke is te vinden in de Korenbloemstraat: De Boeken Klok

Deze editie in deel 2 de openbare boekenkast aan ’t Ven in Duivendrecht, geheten “Pak, geef of ruil een boek”. Zo te zien een kleurrijk geheel en niet minder belangrijk: volop keus. Veel ruil- en leesplezier toegewenst.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.