×

Postcodeloterij: septembertrekking Duivendrecht

20201016_150212.jpg

Postcodeloterij: septembertrekking Duivendrecht


20 oktober, 2020 | 13:14 | 113 keer gelezen

Maar liefst 8 postcodes in Duivendrecht zijn getrokken in de september trekking van de Nationale Postcodeloterij. Vorige week mochten we Gaston al verwelkomen op de galerij van het Azaleahof, dit keer geen Gaston maar meneer of mevrouw van de Post die een aantal deelnemende woningen blij maakt met een prijs (zie voor de juiste gegevens de site van de Postcodeloterij). Met regelmaat zit de Populierstraat bij de winnaars van een prijs.

Veel winnaars zijn uitgenodigd voor een film naar keuze. Dat zal even niet bij de Drive-In bij Borchland zijn, deze is recent door de burgemeester verboden vanwege de maatregelen.

1115 BC         Populierstraat             Film naar keuze

1115 BG         Meidoornstraat           Film naar keuze

1115 DV         Roosmarijnhof            Film naar keuze

1115 GN         In de Korenmolen       Film naar keuze

1115 GP         In de Korenmolen       Film naar keuze

1115 TN          Jupiter                        Boek naar keuze

1115 VR         Mercurius                   Film naar keuze

1115 VS          Mercurius                   PL Najaarspakket     

 

Let wel: voor sommige straten zal het betekenen dat een deel van de straat (dat postcode deel) tot de winnaars behoord. Nogmaals: zie voor de exacte trekkingsgegevens het overzicht op de site van de Postcodeloterij.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.