×

Restart activiteiten in het Dorpshuis

20200601_110139.jpg

Restart activiteiten in het Dorpshuis


1 juni, 2020 | 00:09 | 153 keer gelezen

Per 1 juni worden een aantal activiteiten in het Dorpshuis Duivendrecht weer opgestart. Niet allemaal dus. De turnvereniging N.O.S. Turnen geeft aan per september de ringen weer op te pakken. Wel gaat welzijnsorganisatie Coherente weer los met haar verbindende activiteiten. Zo is er  dinsdag 9 juni een bezigheid voor de jeugd van 6-12 jaar (van 15.30 – 17:00 uur). De jeugdigen gaan deze dinsdagmiddag tassen maken in het Dorpshuis, een stoere of schattige tas, alles is mogelijk, de materialen zullen aanwezig zijn. Wel moet je je aanmelden bij Eline van Coherente (met naam en leeftijd) via: info@coherente.nl. Er is plek voor maximaal 13 deelnemers bij het totebags versieren.

Op donderdag 11 juni organiseert hetzelfde Coherente, in samenwerking met Sportief Ouder-Amstel een BMX-workshop. Wheelies maken, over obstakels springen en over de schans springen met de fiets. Deze activiteit is in Ouderkerk aan de Amstel. Ook aanmelden bij Eline, en er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar. Start is 15.30 uur, tot ca. 16.30 uur.

Zie: Aankondiging actviteiten


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.