×

Stemmen op Piet Mondriaan op Saturnus

Weltevre.jpg

Stemmen op Piet Mondriaan op Saturnus


25 augustus, 2020 | 00:12 | 131 keer gelezen

Via de website van de gemeente Ouder-Amstel kan gestemd worden op een kunstwerk op de flat Saturnus. Idee van dorpsgenoot Fidessa Docters van Leeuwen is om een kunstwerk van Piet Mondriaan aan te brengen op de flat Saturnus. Mondriaan heeft een tijd vanuit Duivendrecht gewerkt en de gemeente Ouder-Amstel en woningstichting Eigen Haard werken graag mee aan dit initiatief. Een adviescommissie heeft twee werken voorgeselecteerd waaruit gekozen kan worden. De bewoners van Duivendrecht hebben de keuze:

Stemmen op Saturnus

Bron beeld:  RVVZ

Op 4 september zal de uitslag bekend worden gemaakt (via social media en ook de redactie van DorpDuivendrecht.nl zal haar best doen om de verkiezingsuitslag te melden; keuze van DorpDuivendrecht.nl is gedaan, maar blijft anomien).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.