×

Terrassen weer open op het Dorpsplein (Horecaplein)

20200601_110201.jpg

Terrassen weer open op het Dorpsplein (Horecaplein)


2 juni, 2020 | 00:06 | 221 keer gelezen

Het Dorpsplein is het sociale hart van Duivendrecht. Daarom is reikhalzend uitgekeken naar de opening van de terrassen per 1 juni. En dat was geslaagd, al was alleen het terras van Casa Lisa deze mooie Pinksterdag open. Met ca. 12 tafels en een kleine 30 bezoekers gaf dat direct sfeer aan het Dorpsplein, door sommigen Horecaplein genoemd. Op dinsdag (2 juni) volgt het terras van de Sandwich Express en op woensdag (3 juni) opent De Eeterij haar terras; beide etablissementen hebben de tafels en stoelen in gereedheid gebracht voor de ontvangst van de verstedelijkte dorpsbewoners. Attentiepunt is dat het minder terrasweer wordt komende dagen, al wordt dinsdag nog een prima terrasdag.

En verderop op de Rijksstraatweg ook een weer gastvrij terras bij eetcafé Lotgenoten. Zag er gezellig uit, overigens bij diverse huishoudens op de Rijksstraatweg een bezet terras. Onderweg bij de bushalte (lijn 41) voorwaar een passagier met alvast het mondkapje voor.

Wat verder opviel op het Dorpsplein deze Pinkstermiddag (luistertip: Op een mooie Pinksterdag): minimaal twee vacatures. Er wordt een Bezorger gezocht bij de Plus, en een Keuken-assistent/Afwashulp bij Casa Lisa.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.