×

Tweede week voor de basisscholen in Duivendrecht

20200823_145130.jpg

Tweede week voor de basisscholen in Duivendrecht


23 augustus, 2020 | 15:20 | 96 keer gelezen

Ietwat verdekt opgesteld, maar dat zal te maken hebben met de verkeersomleiding, hangt het spandoek “De scholen zijn weer begonnen”. Als we de berichten op de beide basisscholen lezen is de eerste week goed gegaan, dit conform de richtlijnen van de RIVM. Kom ze veel als mogelijk op de fiets, niet met de auto bij de scholen parkeren en houdt de afstand. Geen ouders in de school, handen wassen als je gespeeld hebt, afstand houden van de onderwijzers. Het blijft voorlopig anders. Zo valt te lezen op de site van de A. Bekemaschool dat de gebruikelijke informatieavond nu online gaat via Teams.

Voor de kinderen blijven voorlopig de buitenactiviteiten. Zo is er het zonnesterren spel op het speelterrein, en was er afgelopen week nog een groep naar het Amstelbad in Ouderkerk. We gaan de tweede week in, en met name voor de automobilisten: “De scholen zijn weer begonnen”.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.