×

Update: Geslaagden in Duivendrecht (2)

IMG-20200606-WA0009.jpg

Update: Geslaagden in Duivendrecht (2)


6 juni, 2020 | 18:15 | 115 keer gelezen

Nadat we twee weken geleden als redactie van DorpDuivendrecht.nl reeds de eerste vlaggen mochten signaleren van geslaagden in Duivendrecht, zie: Geslaagd in Duivendrecht, hebben we per afgelopen donderdag een vervolg mogen aanschouwen in de wapperende wind. Minister Slob mocht afgelopen donderdag een bijzondere student feliciteren en zo mochten vele docenten van noord naar zuid, en van west naar oost, afgelopen donderdag vele studenten feliciteren met hun diploma. Van het Friese Poort College tot het Zeeland College, van het Wellant College tot het Rijn College, vele vlaggen hebben hun positie gezocht in de (soms nieuw geïnstalleerde) vlaggenhouder. Een mooi resultaat van de studenten, maar natuurlijk ook van alle docenten die dit hebben gefaciliteerd.

Reeds eerder zagen we de geslaagd vlaggen op het Basilicumhof, aan de Rijksstraatweg en in De Watermolen, daar kwam in de week daarop nog een vlag bij aan de Rijksstraatweg en eentje op Neptunus. Vandaag nog een vlag op Neptunus en ook aan de Basilicumhof een extra adres wat mag vlaggen. In De Papiermolen maar liefst twee vlaggen, in De Houtzaagmolen twee vlaggen. Ook aan de Roosmarijnhof wordt met vlag en tas uiting gegeven aan de vlagtraditie. Verder een vlag in de Abeelstraat, de Plataanstraat en ’t Ven. Zo te zien prachtig verdeeld over het DorpDuivendrecht.

Uiteraard voor alle geslaagden de felicitaties, geniet ervan en succes met het vervolg. Voor degenen die nog een herexamen moeten of mogen doen, sterkte met het vervolg. En de studenten die gezakt zijn, kop op, we gaan er weer een jaar voor.

Nog een extra felicitatie voor de dame die morgen 80 hoopt te worden, en dit mag vieren aan de Rijksstraatweg. Proficiat en van harte!


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.