×

Voetbalkamp bij CTO'70 en Zomeractiviteiten in Zuidoost

midzomer-mokum.jpg

Voetbalkamp bij CTO'70 en Zomeractiviteiten in Zuidoost


4 juli, 2020 | 23:49 | 111 keer gelezen

Voor jeugd tussen de 6 t/m 14 jaar is er in de periode 11 t/m 13 augustus een voetbalkamp bij CTO'70, dit wordt georganiseerd door Raysem Soccer.

Aan de orde: clinics en fungames. Voor info zie: Raysem Soccer (attentiepunt, op de website worden 10, 11 en 12 augustus genoemd).

Er zijn voor diverse doelgroepen trainingen, er zijn wat kosten maar deze kunnen wellicht via het Jeugdfonds Sport vergoed worden.

Onze grote buur Amsterdam, organiseert de komende zomer (van 4 juli t/m 16 augustus) een breed en gevarieerd sportaanbod voor de jeugd, dit onder de naam Midzomer Mokum sportactiviteiten. Doel is om de kinderen die een lastige Corona tijd hebben gehad, en soms niet op vakantie gaan, te laten genieten.

In Zuidoost start komende woensdag het aanbod, zie voor het gehele Midzomer Mokum activiteiten programma: Midzomer Mokum Sportweken Bijlmer Sportpark

Het Midzomer Mokum Programma is geheel gratis.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.