×

Weekblad voor Ouder-Amstel (12 augustus)

20200812_234601.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (12 augustus)


12 augustus, 2020 | 23:41 | 86 keer gelezen

Alweer de tweede editie van het Weekblad na de vakantie, met een beperkt aantal berichten uit Duivendrecht. Een oproep van de Burgemeester van Ouder-Amstel om niet te gaan feesten in Ouderkerk en/of Duivendrecht. En in het katern van de gemeente de melding dat Duivendrecht een eigen mantelzorgspreekuur krijgt (dat is vanaf donderdagmiddag 14 uur).

Noodverordening: verplichting voor bezoekers van Horeca om gegevens achter te laten. Dit voor evt. bronnen en contactonderzoek van de GGD.

Verder aandacht voor het Amstelbad en de Ouderkerkerplas, niet onlogisch met dit weer. Bij Diversen en Deel je nieuws nog twee aardige berichten. In Diversen aandacht voor de opening (donderdag 13 augustus) van een indoor-camping aan de Ellermanstraat in Amsterdam-Duivendrecht en in Deel je nieuws een hele mooie herinnering van de chinees in Duivendrecht. Een prachtige foto en was missen velen de chinees…….(en dat is zeker een functie van een weekblad).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.