×

Weekblad voor Ouder-Amstel (21 oktober)

20201021_153939.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (21 oktober)


21 oktober, 2020 | 15:54 | 92 keer gelezen

Veel bewoners hebben het weekblad alweer op de mat, nog even een weergave van de artikelen 'uit' Duivendrecht:

·         Op de voorpagina het bericht dat de bibliotheek alleen op dinsdag geopend is, en wel van 09.30 – 17:00 uur, waarbij de daluren (09:30 – 11:00 uur) voor ouderen en mensen uit kwetsbare groepen, zijn gereserveerd. Zie www.oba.nl

·         Ook op de FrontPage het bericht dat de drive-in Borchland vanwege de corona maatregelen is gesloten (geen Ajax wedstrijden vanaf de parkeerplaats).

·         Verder de ‘viering’ van een briljanten huwelijk in Duivendrecht (65 jaar).

·         Het spreekuur Huishoudelijk geweld is weer geopend (donderdag Dorpshuis).

·         Er kan aanvraag gedaan worden voor een Mantelzorgcompliment 2020.

·         En het grote nieuws is toch wel de nieuwe naam van de brug over de Kloostersingel. De nieuwe naam is Zonnebloembrug (een naam vanuit de jeugd, met hierin de verbinding tussen de bloemenbuurt en het sterrenstelselbuurt).

·         Bericht van de burgemeester dat onze regio in de schaal ‘zeer ernstig’ zit. Pas goed op jezelf en de mensen om je heen, en wie het betreft: een voorspoedig herstel.

·         Ander nieuws is dat de Plus gaat verbouwen. Het onderdeel van de gedecoreerde Smit wordt bij de winkel getrokken, zeg maar in het verlengde van de chinees. Uiteraard betekent dit een uitbreiding van het assortiment aldus Wagner. Er komt nog een uitverkoop van een deel van het assortiment om weer ruimte te maken voor de verbouwing. Naast corona wordt aangeraden tegen de stof om een mondkapje te dragen in de winkel. Verder volgt vanaf 12 november een verruiming van de openingstijden naar 21:00 uur. Of tegen die tijd weer alcohol na 8 uur verkocht kan worden is nog onbekend.

Tot slot een geslaagd beeld van de Jeugdolympiade in Duivendrecht


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.