×

Weekblad voor Ouder-Amstel (23 september)

20200924_195505.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (23 september)


24 september, 2020 | 21:54 | 83 keer gelezen

Duivendrecht weer in het nieuws in de wekelijkse editie van Weekblad van Ouder-Amstel.

·         World Cleanup Day in Duivendrecht (Dorpsplein) met de politieke partij Groen Links (voorpagina).

·         World Cleanup Day in Duivendrecht (langs de Kloostersingel) met de politieke partij Ouder-Amstel (op pagina 15 van het Weekblad).

·         Volgens het katern van de gemeente is de bibliotheek in Duivendrecht nog steeds gesloten (toch goed dat men even in Duivendrecht komt kijken, is al maanden weer geopend).

·         Aandacht voor de Gebiedsconferentie De Nieuwe Kern (in de dorpsmond Duivendrechts Kwartier genoemd, daar klinkt veel meer betrokkenheid uit; De Nieuwe Kern is iets klinisch).

·         Rommelmarkt tijdens de Burendag op Parnassiaveld.

·         Bij de vergunning onder kopje Duivendrecht staat een aanvraag voor verkoop van brood en koek op het Sluisplein, ongetwijfeld wordt hier Ouderkerk bedoeld.

·         Grofvuil inzameling op 30 september.

·         Zaalvoetbal 13+ op zaterdag 26 september in het Dorpshuis (21:00 uur).

·         Showdowners ASSV Duivendrecht in de prijzen.

·         Ingezonden brief op het verwijderen van de doelnetten op het speelveld De Venser en het verwijderen van een bankje vanwege Corona, terwijl andere bankjes blijven staan.

·         Knuffeldierendokter op 27 september (12:00 – 16:00 uur) bij de Dierenkliniek Duivendrecht.

.          De plannen voor een nieuw sportpark (met parkeergarage) op plek sportpark Strandvliet.

En niet vergeten op vrijdag 25 september in het kader van de Nationale Sportweek de lunchloop tussen 11:30 – 13:30 uur; te starten op het Dorpsplein met een stukje fruit van De Plus voor onderweg (organisatie Coherente).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.