×

Weekblad voor Ouder-Amstel meldt komst glasvezel voor Ouder-Amstel

20200512_175753.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel meldt komst glasvezel voor Ouder-Amstel


20 mei, 2020 | 00:13 | 183 keer gelezen

Elke woensdag krijgen we trouw de papieren versie van het Weekblad voor Ouder-Amstel in de brievenbus. Tenminste die bewoners die een Ja/Ja of Ja/Nee sticker hebben (of geen stickertje). Dit met dank aan de trouwe bezorgers van het Weekblad. Uiteraard heeft het Weekblad voor Ouder-Amstel ook een digitale versie met daarop actueel nieuws voor Ouder-Amstel, zie website: Weekblad voor Ouder-Amstel

Op deze website wordt gemeld dat er een overeenkomst is gesloten tussen de gemeente Ouder-Amstel en KPN Netwerk.NL om glasvezel aan te leggen in de gemeente Ouder-Amstel. In Duivendrecht zullen 3.000 huishoudens aangesloten worden op het glasvezelnetwerk, dit is inclusief 400 huishoudens in de Biesbosch (onderdeel van gemeente Diemen, waar het glasvezel reeds is aangelegd, alleen nog niet in de Biesbosch).

Het doel van de gemeente is om goed en snel internet mogelijk te maken voor alle bewoners van de gemeente. De realisatie start begin 2021 en naar verwachting zullen de in totaal 6.500 huishoudens eind 2021 zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.