×

Win een fotoshoot in de Johan Cruijff ArenA

fotowedstrijd_beeld_940x415.jpg

Win een fotoshoot in de Johan Cruijff ArenA


5 oktober, 2020 | 22:45 | 122 keer gelezen

Pleintjes, parken, parkeergarages of achterin de tuin. Overal in Zuidoost en Ouder-Amstel wordt gevoetbald, met de Johan Cruijff ArenA in het zicht. Ben jij fan van voetbal? Nu is jouw kans om jouw favoriete voetbalmoment te laten zien.

Maak een foto van jouw favoriete voetbalmoment. Bijvoorbeeld bij een voetbalplek, met een trucje met de bal, samen met je voetbalteam of je favoriete plek om naar Ajax te kijken. De 18 beste foto’s krijgen een tijdelijke plek langs het nieuwe F.A. Warnerspad van de Johan Cruijff ArenA naar Duivendrecht.

Ultieme winnaar
Uit de 18 beste foto’s kiest de jury één ultieme winnaar. De winnaar krijgt een professionele fotoshoot in de Johan Cruijff ArenA, een gesigneerd Ajax shirt én een fotoplek langs het F.A Warnerspad. De jury bestaat uit de Johan Cruijff ArenA, Ajax, gemeente Ouder-Amstel en gemeente Amsterdam.

Meedoen kan eenvoudig in twee stappen:
Deel een foto van jouw favoriete voetbalmoment in Zuidoost of Ouder-Amstel op Instagram
Geef een korte beschrijving bij je foto en sluit af met #FAWarnerspad


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.