×

Zomer 2020: Duivendrecht in Beweging

20200729_153347.jpg

Zomer 2020: Duivendrecht in Beweging


30 juli, 2020 | 00:24 | 98 keer gelezen

Duivendrecht kent een keur aan activiteiten deze zomer (zie Agenda met activiteiten). En het aardige is dat er in bijna elke leeftijdsklasse wel een activiteit is. Zo ook afgelopen woensdag rondom sportpark de Hoop. Aan de ene kant rusten de danseressen van 4-7 jaar, na een actief programma volgt wat drinken en voeding van de organisatie Dance Centre Duivendrecht. En aan de andere kant van het veld zien we een aantal actieve senioren die bezig zijn met het spel jeu de boules, wat wordt aangeboden door Coherente.

Veel Duivendrechters zijn thuis deze zomer, goed dat er activiteiten zijn en fijn dat er deelname is. Meedoen? Dat kan. Zie de activiteitenkalender of kijk bij Coherente en/of Dance Centre Duivendrecht.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.