×

Ontwikkelingen Dorpsplein Duivendrecht: o.a. Rookvrij

20230719_121118.jpg

Ontwikkelingen Dorpsplein Duivendrecht: o.a. Rookvrij


18 augustus, 2023 | 14:41 | 87 keer gelezen

De teksten stonden al eerder bij de 'toegangspoorten' van het Dorpsplein, maar zijn recent weer bijgekleurd: "Rookvrije zone". Bij de entree bij de fietsenstalling Plus, bij de fietsenwinkel en bij de ingang van het Dorpsplein staat op het plein: "Rookvrije Zone". Of daarmee bedoeld wordt dat het gehele plein is onbekend, feit is wel dat peukenjagers een goede opbrengst zouden scoren op het plein. Maar dat is niet de enige ontwikkeling op het plein, waar het met een geriefelijk zonnetje weer gezellig druk is. Soms wordt het wel horecaplein genoemd, wat met de verwachte ontwikkelingen nog eens bevestigd wordt:

  • Coffee to go is verkrijgbaar bij de nieuwe Fietsenwinkel Duivendrecht.
  • In het pand van de groentenboer en in pand naast het administratiekantoor Control2000 komen twee nieuwe horecagelegenheden. Een afhaalwinkel voor Surinaamse gerechten en een afhaal en zitgelegenheid voor Mexicaanse gerechten, dit aldus bronnen op het Dorpsplein zelf.
  • Daarnaast is de OBA Duivendrecht nog gesloten op de zaterdagen in augustus.

Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.