×

Openbaar Ministerie legt beslag op grond Molenkade (Jorrit Faassen)

20230529_135441.jpg

Openbaar Ministerie legt beslag op grond Molenkade (Jorrit Faassen)


29 mei, 2023 | 15:19 | 153 keer gelezen

De digitale versie van het Weekblad van Ouder-Amstel, meldt dat het Openbaar Ministerie (OM) recent beslag heeft gelegd op de grond van Jorrit Faassen gelegen aan de Molenkrade (braak stuk grond). Jorrit Faassen is de ex-schoonzoon van Poetin (was getrouwd met Maria Poetin, of beter: Maria Putin). Het Weekblad baseert zich weer op o.a. de bron Follow de Money, welke doorgaans goed geïnformeerd is. Plan van Faassen was ooit om er bedrijfspanden te vestigen, maar sinds de Russische inval in Oekraïne, valt dit onder de sancties die vanuit Nederland en vele andere landen zijn gesteld.

Aan de Molenkade in Duivendrecht hangt nog steeds de Oekraïense vlag, alsmede een bord waarin de dochter van Poetin (Maria Putin, de ex van Jorrit Faassen, die volgens het Kadaster nu in  Moskou woont), waarin de oproep aan de dochter wordt gedaan om de oorlog en de inval te staken.

20230529_135504.jpg
Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.