×

Man uit water gehaald bij Duivendrechtsekade

20210607_171258.jpg

Man uit water gehaald bij Duivendrechtsekade


8 januari, 2022 | 22:06 | 155 keer gelezen

Aan het einde van de H.J.E. Wenckebachweg bij de Duivendrechtsekade (onder het viaduct) is donderdagmiddag een man uit het water gehaald. De man bleek al overleden en is nog niet geidentificeerd. Twee jaar geleden werd iets verderop bij de Molenkade ook een man uit een water gehaald. Deze man, een Brit, werd ergens in Amsterdam reeds vermist.

De politie en hulpdiensten waren massaal uitgerukt afgelopen donderdagmiddag op de Duivendrechtsekade, met een cabine als coordinatiecentrum en meerdere wagens werd de Duivendrechtsekade afgezet. Rond vijf uur in de namiddag werden de linten weer verwijderd, en werd de doorgang weer door de politie vrijgegeven.

Foto: de Duivendrechtsekade onder warmere omstandigheden (zomer 2021). Onder het tweede viaduct (achter op de foto) werd de man uit het water gevist (winter 2022).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.