×

Papierbakken Duivendrecht propvol met Kerst

20231226_124405.jpg

Papierbakken Duivendrecht propvol met Kerst


26 december, 2023 | 16:48 | 72 keer gelezen

Alle papierbakken in Duivendrecht zitten propvol met vele papieren en kartonnen materialen: pakpapier van kerstcadeaus, maar ook van verjaardagscadeaus, ja er vieren meerdere mensen met Kerst hun verjaardag (gefeliciteerd), de dubbeldikke kerstkranten, kerstkaarten (jawel evenals de kerstboom worden ze alweer ingeleverd), maar vooral veel kartonverpakkingen. De dikke witte papierbak die altijd achter de PLUS stond, staat er helaas niet meer.

Wat er niet in kan is door de diverse bewoners voor de papierbak gezet. Voor het restafval geldt een boete, onbekend is of dat ook voor de papierbak geldt. In ieder geval kan woensdagochtend, zaterdag en maandagmiddag kosteloos papier en karton afgeleverd worden bij de milieuwerf aan de Meidoornstraat. Voorlopig blijft en is het afstorten van papier gratis.

20231226_122558.jpg

Het aantal papierbakken in Duivendrecht is beperkt, zeker nu de witte bak niet meer beschikbaar. Bij de foto's twee van de overvolle containers.

Foto's: 1e fotograaf.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.