×

Presentatie "Duivendrecht dorp in de stad": uitgesteld.

20210317_091136.jpg

Presentatie "Duivendrecht dorp in de stad": uitgesteld.


12 november, 2021 | 12:30 | 79 keer gelezen

De door de Werkgroep Openbare Ruimte (van Coherente) aangekondigde presentatie van "Duivendrecht dorp in stad", gepland voor dinsdag 23 november (Dorpshuis), is vanwege de corona maatregelen uitgesteld. Aan de orde de diverse projecten vanuit de gebiedsontwikkeling Zuidoostlob Amsterdam (waar de projecten weer onder vallen). Inzet was om een beeld te krijgen bij de veranderingen voor Duivendrecht. Het dorp zal door de diverse projecten (o.a. Entrada, De Nieuwe Kern, Internationale Busterminal) verveelvoudigen qua bewoners en bezoekers. En de vraag is natuurlijk wat vraagt dit aan de huidige bewoners en organisaties, en wat vraagt dit aan de infrastructuur. Momenteel is gestart rondom de tuinhuisjes met de realisatie van een sportcomplex (terwijl juist de leden van sportpark de Toekomst om veiligheidsredenen zijn verhuisd naar het Bijlmer Sportpark).

De sessie is dus Uitgesteld, er volgt een nieuwe datum. Wel kunnen de bewoners wat informatie opdoen bij de commissievergadering van de gemeente op donderdag 18 november a.s. (dit zal online te volgen zijn).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.