×

QR-Fit Beweegroute in Duivendrecht

20220515_123727.jpg

QR-Fit Beweegroute in Duivendrecht


15 mei, 2022 | 13:10 | 94 keer gelezen

Op vrijdag 20 mei wordt de QR-Fit Beweegroute in Duivendrecht gestart. De opening zal om 12:00 uur gedaan worden door de wethouder Sport. De opening is op het Dorpsplein.

Van 16 t/m 20 mei is de Beweegweek voor ouderen. Ook via DorpDuivendrecht.nl gaan we deze week aandacht besteden aan bewegen voor ouderen. Duivendrecht biedt een aantal opties. Via QR-Fit krijgt u bewegingen onder begeleiding van een QR-Fit instructeur (overigens is QR-Fit) er voor alle leeftijden (wel op eigen verantwoordelijkheid). In Duivendrecht staan diverse paaltjes waar via een QR-code opdrachten worden gegeven (o.a. Dorpsplein en Meidoornlaan, zie foto). De route in Duivendrecht is 3.4 km lang, beginnen kan op elk punt, en het beweegprogramma met haar workouts is voor iedereen (van beginner tot gevorderde).

Overigens staan de QR-Fit paaltjes, zo te zien, ook in de beweegroute van de Duiven van Duivendrecht.

20220515_131317.jpg

Het programma. Bij de start wordt geld ingezameld voor Spieren voor Spieren.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.