×

Sinterklaas in Duivendrecht

20211120_135446.jpg

Sinterklaas in Duivendrecht


21 november, 2021 | 16:41 | 100 keer gelezen

Het nieuwe Sinterklaas comité had er alles aan gedaan om de Sint welkom te heten in Duivendrecht, en daarmee ook een welkom voor de kinderen. Langs de route van de Rijksstraatweg al allemaal Sinterklaas-vlaggen en -spandoeken, en op het Dorpsplein speciale beachflags. Het comité zelf had een passend wit Sinterklaas overhemd aangetrokken. En de Sint, die was in zijn vertrouwde outfit. Evenals alle hulp om hem heen. Het was een enorme drukte op het Dorpsplein. Vanwege de corona een ietwat andere opstelling dan andere edities, maar voor elk kind was er een kado, wat snoep en aandacht van de Sint. Er zeer geslaagde intocht in Duivendrecht.

Op de foto: de rij kinderen en ouders op het Dorpsplein, in afwachting van het contact met de Sint die op zijn zetel zat in de sportzaal.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.