×

Sinterklaas in Duivendrecht en hoe word je vriend van Sint?

img-b815840f94272b1e0c0305b840157fdf.jpg

Sinterklaas in Duivendrecht en hoe word je vriend van Sint?


15 november, 2022 | 00:01 | 131 keer gelezen

Komende zaterdag 19 november arriveert de Sint per boot aan de Duivendrechtsekade, dat zal rond 12.30 uur zijn. Daarna doet de Sint en zijn gevolg een ronde door het dorp via de Rijksstraatweg, Kruidenommegang, de basisscholen om te eindigen op het Dorpsplein om uiteindelijk in het Dorpshuis de kinderen te ontvangen en van een surprise te voorzien. Om dit alles mogelijk te maken heeft de Sint ook dit jaar weer gecollecteerd in het dorp, en daarnaast kun je Vriend worden van Sinterklaas in Duivendrecht door 'Vriend van de Sint' te worden.

Onderstaand de tekst en mogelijkheden. Bron: SinterklaasinDuivendrecht

Vrienden en sponsoring


Stichting Sinterklaas in Duivendrecht is een vrijwilligersorganisatie die verschillende activiteiten organiseert in de periode tussen de intocht van Sinterklaas en 5 december. De stichting is afhankelijk van inkomsten uit collecte, crowdfunding, sponsoring en subsidies. Daarom is het nu ook – op veler verzoek – mogelijk om  ‘vriend’ te worden van Sinterklaas in Duivendrecht. En het mooiste is : iedereen kan vriend worden! Of je nu een particulier bent of een bedrijf!

Als vriend lever je jaarlijks een financiële bijdrage aan de stichting Sinterklaas in Duivendrecht. Met de extra middelen die we op deze manier genereren kunnen we de intocht en andere activiteiten nog beter organiseren. Door vriend te worden laat je bovendien je verbondenheid met dit mooie kinderfeest zien en zorg je ervoor dat we dit nog heel lang kunnen blijven organiseren!

Alle vrienden van Sinterklaas in Duivendrecht worden vermeld op deze pagina van onze website en ook tijdens de intocht zullen de namen zichtbaar zijn. Wil je vooral een anonieme vriend van Sinterklaas blijven, dan kan dat natuurlijk ook!

Ik wil graag vriend van Sinterklaas worden. Wat moet ik doen?

Stuur een mail naar de secretaris van de stichting en geef aan dat je vriend wilt worden van Sinterklaas in Duivendrecht.
Geef door voor welk bedrag je vriend wilt worden en met welke naam we je mogen vermelden op onze website.Je kunt kiezen voor deelname met een bedrag van 50 euro, 100 euro of een hoger bedrag dat jezelf bepaalt.
Vervolgens ontvang je van ons jaarlijks een mail waarin we je verzoeken om je jaarlijkse bijdrage over te maken
Wil je geen vriend meer zijn of je jaarlijkse bijdrage aanpassen? Stuur een mail naar de secretaris van de stichting
Wil je met je bedrijf vriend van Sinterklaas worden? Wij zijn altijd op zoek naar sponsoren! Laat het ons weten en wij nemen direct contact met je op.

De vrienden van Sinterklaas in Duivendrecht!

A Cool Company
Admiraal ERA Makelaardij
AKAR
Bakker Bloemen
Control 2000 BV
De Bakkoes
De Eeterij Dinner en Snacks
De Verse Broodkraam
Deudekom
DJ Casimier
DorpDuivendrecht.nl
Eetcafé Lotgenoten
ENDYMION
’n Goede vriend van Sinterklaas en Pieterbaas
Hair I Care by Makay
Kidzmovement
Meering Touringcars
Meubelmakerij Wierdsma
NEON Weka
Niezen Transport BV
Palteam
Piet en Marie-Louise Post
Plus Kamminga
ROSCH
Sandwich Express
Vastbouw Amsterdam
Winkeliersvereniging Duivendrecht

Sinterklaas-in-Duivendrecht-logo-2048x647.png
Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.