×

Sportcafé Ouder-Amstel in Duivendrecht (15/09)

IMG-20230423-WA0007.jpg

Sportcafé Ouder-Amstel in Duivendrecht (15/09)


10 september, 2023 | 14:45 | 166 keer gelezen

Iedereen die betrokken is bij Sport en Bewegen in Ouder-Amstel is komende vrijdag van harte uitgenodigd bij het Sportcafé Ouder-Amstel, dit wordt gehouden op vrijdagmiddag 15 september. Bestuursleden, vrijwilligers en leden van sportclubs, maar ook professionals uit Onderwijs en Welzijn uit geheel Ouder-Amstel die actief zijn met Sport en Bewegen, zijn welkom in het Dorpshuis.

Gastheer is wethouder Sport Victor Frequin en ook beleidsmedewerker Samenleving (w.o. Sport), Fenke Loosemore-van Rossum zal aanwezig zijn. Samen met een aantal kinderen zal de Nationale Sportweek worden ‘afgetrapt’. Met de aanwezigen bij het Sportcafé zal het gesprek worden gevoerd. Tijdens zijn rondgang langs de sportverenigingen is het Frequin opgevallen dat er veel kennis aanwezig is bij de mensen uit de sport, kennis die goed is om in een informeel samenzijn te delen. Het Sportcafé start om 16 uur en duurt tot ca. 18 uur (Dorpshuis, Dorpsplein Duivendrecht).

20230402_143849.jpg
Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.