×

Sportieve prijzen uitgereikt aan deelnemers Nationale Sportweek

IMG-20231113-WA0004.jpg

Sportieve prijzen uitgereikt aan deelnemers Nationale Sportweek


13 november, 2023 | 22:19 | 79 keer gelezen

Teintallen deelnemers uit Duivendrecht en Ouderkerk hebben tijdens de Nationale Sportweek (september met uitloop naar begin november) deelgenomen aan de sticker actie van de gemeente Ouder-Amstel. Door kennis te maken met een sport en sportvereniging kregen de deelnemers een sticker. Vier stickers betekende een volle kaart en onder de volle kaarten zijn sportieve prijzen verdeeld. Van de tientallen deelnemers hebben 24 een volle kaart gemaakt. Naast de winnaars waren aanwezig wethouder Victor Frequin (VVD, Sport) en buurtsportcoach Iris Nijkamp (Coherente).

Frequin en Nijkamp toonden zich zeer gelukkig met een grote aantal deelnemers. Navraag bij de deelnemers leverde op: voetbal. volleybal, Duivendrecht United en gym/turnen. Naast de winnaars waren ook de sportambassadeurs uit Duivendrecht bij de prijsuitreiking aanwezig, zij hebben veel vriendjes en vriendinnetjes gewezen op de mogelijkheden bij sportverenigingen..

Op de foto: de sportambassadeurs, de prijswinnaars, Iris de buurtsportcoach en de wethouder Sport.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.