×

Steun Rabo Clubsupport aan Duivendrechtse clubs

20230719_121057.jpg

Steun Rabo Clubsupport aan Duivendrechtse clubs


31 oktober, 2023 | 08:32 | 54 keer gelezen

Er zijn drie clubs uit Duivendrecht die vanuit Rabo Clubsupport een bijdrage hebben mogen ontvangen. Bedragen zijn beschikbaar gesteld o.b.v. het aantal stemmen in de regio. De drie clubs: badmintonvereniging CTO'70, volleybalvereniging CTO'70 en de stichting Sinterklaas in Duivendrecht.

Badminton Vereniging Duivendrecht CTO'70

Wij zijn een badmintonvereniging waarbij de leden, iedere woensdagavond puur voor het bewegen en het plezier komen.

Ons doel: Wij zouden graag de leden willen voorzien van een speciale tas voor de beschermning van het racket. Tevens zouden wij ook een kokker met veren shuttles willen aanschaffen. Dit is met de bedoeling om het spel tot een hoger niveau te brengen, zodat er ook nog meer plezier ervaren wordt door de leden.

14 stemmen

€ 335,84

Versterken van lokale gemeenschappen

 

Sinterklaas in Duivendrecht

De Stichting Sinterklaas in Duivendrecht organiseert de intocht van Sinterklaas en de Pieten in Duivendrecht. Na aankomst met de boot volgt een intocht door het dorp en de dag wordt afgesloten met een heuse 'meet & greet' met Sinterklaas en de Pieten in het Dorpshuis in Duivendrecht. De kinderen verlaten het Dorpshuis met tal van cadeaus en lekkers. En natuurlijk met een glimlach! Mede dankzij bijdragen van inwoners, bedrijven en gemeente is het mogelijk om deze intocht te organiseren.

Ons doel: De intocht van Sinterklaas is altijd groots. Maar er zijn ook kinderen voor wie alle prikkels te veel zijn. Of kinderen die niet tegen de normale pepernoten kunnen. Voor deze kinderen proberen wij de intocht toch een feestje te laten zijn. Zo organiseren wij een speciale audiëntie waarbij alles net even wat minder groots is. In de intocht lopen Pieten met glutenvrije pepernoten mee. Dit is mede mogelijk dankzij Rabo Clubsupport. Op die manier moet het een intocht zijn voor alle kinderen!

30 stemmen

€ 685,25

Versterken van lokale gemeenschappen

 

CTO'70 Volleybal

CTO'70 Volleybal is sinds 1976 de vereniging waar je kunt volleyballen in Duivendrecht. Van 7 tot ... jaar, van recreatief tot lekker competitief, van beginner tot ervaren rot: voor iedereen is wel een plekje te vinden bij onze vereniging. Naast het volleybal bieden wij ook al enkele jaren de Sportspeeltuin voor Peuters en Kleuters aan. Al spelenderwijs worden de kinderen wijsgemaakt en leren ze allerlei bewegingen. Mede door de Sportspeeltuin zijn wij een nog completere vereniging geworden.

Ons doel: Alle leden in een mooi nieuw shirt is iets dat hoog op ons verlanglijstje staat. Shirts van sportmerken zijn vaak maar een korte tijd en daardoor zijn we toe aan weer een nieuw shirt. Dat moeten we deze keer maar eens goed gaan doen, zodat we de komende jaren alle leden in hetzelfde shirt de volleybalvelden op kunnen sturen. Maar een eigen shirt kost veel geld... Daarom gaan wij dit jaar met Rabo ClubSupport voor een bijdrage voor nieuwe shirt voor onze vereniging.

25 stemmen

€ 576,06

Versterken van lokale gemeenschappen


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.