×

Toffe Tas project in Duivendrecht en Ouderkerk

20200502_141739.jpg

Toffe Tas project in Duivendrecht en Ouderkerk


19 mei, 2023 | 08:12 | 104 keer gelezen

De Voedselbank Diemen is i.s.m. Rotary Diemen een nieuw project gestart. Steeds meer bewoners (ook uit Duivendrecht en Ouderkerk) moeten noodgedwongen een beroep doen op de Voedselbank (Diemen). Om voldoende voorraad te hebben is het “Toffe Tas’ project gestart. Inwoners uit Ouder-Amstel die een bijdrage willen leveren, krijgen begin van de maand een tas, waar houdbare producten als melk, shampoo, pasta e.a. in gedeponeerd kunnen worden. Deze tasjes worden de laatste vrijdag van de maand door chauffeurs (vrijwilligers) opgehaald. De herverdeling wordt door de Voedselbank Diemen gedaan. De Voedselbank is blij met elke gevulde tas.

U kunt zich aanmelden voor het vullen van de Toffe Tas, dit kan via het nummer van de Voedselbank. Daarnaast worden chauffeurs gezocht om op de tassen op te halen (en leeg te brengen). Ook kent de Voedselbank nog andere vrijwilligersvacatures. Voor contact: 06-83530472.

Mailen kan ook: diemenvoedselbank@gmail.com

 

Diemen Voedselbaktas.jpg
Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.