×

Tweede glasvezelnetwerk in Duivendrecht (KPN en T-Mobile)

20221007_130319.jpg

Tweede glasvezelnetwerk in Duivendrecht (KPN en T-Mobile)


18 oktober, 2022 | 15:20 | 135 keer gelezen

Nadat de KPN haar werkzaamheden voor het aanleggen van een glasvezelnetwerk net heeft afgerond (al vraagt menig bewoner zich af, wanneer sommige delen van het werk worden afgemaakt, soms is er nog geen aansluiting of is het niet netjes afgewerkt), dient een tweede leverancier van glasvezel zich reeds aan met opnieuw werkzaamheden in de grond. Wat is logica vraag je je dan af. In Duivendrecht en omgeving worden door T-Mobile 3.000 huishoudens van glasvezel voorzien. Dus een tweede draad het huis in. Volgens T-Mobile starten ze in oktober met de werkzaamheden, en kunnen we dan in februari 2023, met een abonnement, next level internetten. T-Mobile komt nog met nadere informatie in de brievenbus (die is er gelukkig nog voor de communicatie).

Volgens een opgave in de buurt-app, vraagt KPN € 35 per maand en T-Mobile € 45 per maand. Maar dat is dus nog onbevestigd.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.