×

Van der Madeweg (1): Zuidzijde weer toegankelijk

20230408_112023.jpg

Van der Madeweg (1): Zuidzijde weer toegankelijk


9 april, 2023 | 09:33 | 120 keer gelezen

Sinds begin december (2022) is er geen verkeer mogelijk op de zuidzijde van de Van der Madeweg rondom het gelijknamige metrostation. Zowel het voetpad, als het fietspad als de autoweg, zijn alle drie geheel gerenoveerd weer toegankelijk voor het inrijdende verkeer in Duivendrecht. Het fietsverkeer aan de zuidzijde is 5 maanden niet mogelijk geweest. In die vijf maanden is stap voor stap een nieuw pad aangelegd. Autoverkeer was wel mogelijk via een speciale baan, deze baan is per heden vervallen, de vaste weg is weer te berijden.

Wat verder opvalt aan de zuidzijde is het grote aantal fietsstallingen (kleine 60), ongetwijfeld om het fietsen naar het metrostation te stimuleren. Overigens heeft de metrovervoerder aangegeven dat een van de metrolijnen op Van der Madeweg binnenkort komt te vervallen.

20230404_155007.jpg
Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.