×

Webinar Informatieavond: Regionaal Energieloket (11/10)

Vlag Ouder-Amstel.jpg

Webinar Informatieavond: Regionaal Energieloket (11/10)


9 oktober, 2023 | 21:12 | 66 keer gelezen

Bericht Regionaal Energieloket:

 

Uw ruiten vervangen heeft vele voordelen. Met goed isolerend glas hoef u minder hard te stoken. U bespaart hierdoor veel geld en het is milieuvriendelijk. Daarnaast maakt isolerend glas uw woning comfortabeler. Uw huis blijft warmer, u voelt minder tocht en het wordt stiller in huis. 

Wilt ook u energie besparen door uw ramen te vervangen door isolerend glas? Regionaal Energieloket organiseert samen met de gemeente Ouder-Amstel een actie voor HR++ glas voor u en uw buren. Het advies van de technische specialisten van Regionaal Energieloket wordt betaald door de gemeente. Zo weet u dat u onafhankelijk en eerlijk advies krijgt.

Op woensdag 11 oktober 2023 om 19.30 organiseren wij een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Hier wordt de actie stap voor stap uitgelegd. U bent zelf niet in beeld. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan Regionaal Energieloket, de gemeente en de vakspecialist. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Wilt u de avond later terugkijken? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om het webinar terug te kijken.

Let op! Aanmelden voor de informatieavond kan tot en met woensdag 11 oktober 2023 om 19.30.
Aanmelden online informatieavond: Aanmelden
Vanaf woensdag 11 oktober 2023 om 20.30 (na de informatieavond) kunt u zich via de website inschrijven voor een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet, 

 
Regionaal Energieloket


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.