×

Weekblad voor Ouder-Amstel (01/02): Participatie (P-Bus) in Duivendrecht

20230201_160443.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (01/02): Participatie (P-Bus) in Duivendrecht


2 februari, 2023 | 22:54 | 103 keer gelezen

Volgens het Weekblad kunnen de inwoners van Duivendrecht weer volop participeren de komende tijd. Was er eerst een participatie bijeenkomst voor De Nieuwe Kern (DKN) en eentje voor de Rijksstraatweg 125, binnenkort volgt er een bijeenkomst voor de lift in station Duivendrecht Centraal (07/02, Kleine Kerk) en nu de uitnodiging voor een Participatiebijeenkomst voor de nieuwe woningen op P-Bus (20/02). Gepland zijn 440 (tijdelijke, 15 jaar) woningen, voor o.a. jongeren uit de gemeente Ouder-Amstel. De bijeenkomst is bij MediArena (gebouw v/h John de Mol). Een andere vorm van participatie volgt 15 maart a.s. (zie foto).

Ander nieuws uit Duivendrecht in het Weekblad:

  • Ontwerp Rijksstraatweg 125 is vrij gegeven.
  • Op 22 februari staat er een grote hijskraan op de Lunaweg.
  • Er is wat extra tijd nodig voor het gereedmaken Wenckebachweg (voor opvang vluchtelingen).
  • De Werkgroep Cultureel Erfgoed plaatst historische bordjes, o.a. langs de Molenkade en langs Zwarte Laantje (clubhuis van de golfclub), Kleine Kerk, op de Kloosterstraat en in Duivendrecht-Zuid het weidepark.

Bij de foto: de aankondiging van de provinciale verkiezingen (geen bericht in het Weekblad).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.