×

Weekblad voor Ouder-Amstel (08/06): De ArenA tunnel weer open

20220427_142036.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (08/06): De ArenA tunnel weer open


10 juni, 2022 | 00:03 | 88 keer gelezen

Het was soms even lastig, maar onoverkomelijk was het ook weer niet, de Arena-tunnel is weer open, aldus ook het Weekblad (heet dus kennelijk niet Johan Cruyff Arena-tunnel). Deze week een beperkt aantal berichten uit Duivendrecht in het Weekblad. Dus ook geen slecht nieuws.

Berichten uit Duivendrecht:

-Coalitie akkoord is rond, geen bezuinigingen op de sport, en dus ook niet voor het Amstelbad.
-Er kunnen bewoners uit Duivendrecht aangemeld worden voor een Koninklijk lintje, of beter Koninklijke onderscheiding.
-Vergunning voor het plaatsen van een afvalcontainer in en bij Biesbosch (containerdorp Duivendrecht).
-Opvallend, CDA was niet verkiesbaar, zit ook niet meer in de Raad (artikel over afscheid wethouder Rineke Korrel), maar blijft de ontwikkelingen volgen middels ingezonden brieven in het Weekblad.
-In de rubriek 'Deel je Nieuws' een foto van actieve spechten in Parnassiaveld.

En wie weet komt er een keer een Duivendrecht culinair (of weer een Duivendrecht op Stelten). Als variant op Ouderkerk culinair (voldoende horeca ook in Duivendrecht), dan wel met de aantekening dat er voldoende eten is voor de verkochte bonnen, was een probleem, of beter leerpuntje in Ouderkerk.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.