×

Weekblad voor Ouder-Amstel (24/08): de scholen gaan weer beginnen

20220426_154705.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (24/08): de scholen gaan weer beginnen


26 augustus, 2022 | 16:16 | 120 keer gelezen

Waar we afgelopen week genoemd werden in Elseviers Weekblad en deze week in het Voetbalmagazine van Het Amsterdamsche Voetbal (CTO'70), nu weer aandacht voor ons aller Weekblad. Op de voorpagina van het Weekblad aandacht voor het XXL Plein Feest op zaterdag 17 september. En niet te vergeten komende maandag als de basisscholen weer beginnen.

Wat verder over Duivendrecht in het Weekblad

  • Recent verhuisd, twee Duivendrechters: Mieke en Paul van Kampen. Een mooi overzicht van hun maatschappelijke bijdrage voor de gemeente en het dorp. Uiteraard alle goed toegewenst in Muiden (lekker dicht bij de familie). En natuurlijk hun oproep om het dorp levendig te houden. Aandachtspunt is wel dat er onvoldoende seniorenappartementen zijn in Duivendrecht, daar zouden we zeker iets aan moeten doen.
  • Op het parkeerterrein van de Plus worden (tijdelijk) opnames gemaakt.
  • Een Buitengewone Algemene Ledenvergadering bij sv Ouderkerk (in het voorjaar was er nog eentje bij CTO'70); wie weet gaat men ook over met de selectie van zondag naar zaterdag voetbal, mooi zou zijn als we de derby nog eens krijgen tussen CTO'70 en sv Ouderkerk.

Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.