×

Weekblad voor Ouder-Amstel (29/06): Lintjesregen in Duivendrecht

20220629_095222.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (29/06): Lintjesregen in Duivendrecht


29 juni, 2022 | 10:18 | 97 keer gelezen

Maar liefst twee Koninklijke Onderscheidingen deze week in Duivendrecht, het Weekblad rapporteert daar uitvoerig over. Op de voorpagina dorpsgenoot en nieuwbakken wethouder Paulette Koek-Baks werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit voor 20 jaar raadslidmaatschap in de gemeente, geroemd wordt haar betrokkenheid met de bewoners. Volgens de burgemeester wordt hiermee een brug naar de samenleving geslagen. Op pagina 5 de tweede Koninklijke Onderscheiding, dit voor Ann Demeester, al jarenlang professioneel actief in de cultuursector. Met de uitreikingen eerder dit jaar komt Duivendrecht op 4 onderscheidingen, zo maakt het dorp het verschil.

Verder in het Weekblad:

  • De Buurtcamping in het Venserpark van 15 t/m 17 juli, er worden nog vrijwilligers gezocht.
  • GroenLinks gaat langs de duur op 2 juli.
  • Bij de Verkeersbesluiten aandacht voor: Rijksstraatweg, Basilicumhof, Telstarweg/Plataanstraat, Borchlandweg (sportpark de Toekomst) en station Duivendrecht (de parkeerschijf mag hier nog max op een half uur voor Kiss en Ride).
  • Een ingezonden brief van Natuurlijk Belang over de afhankelijkheid van de Busterminal en de Smart Mobility Hub, idee is dat Amsterdam ons dit oplegt.
  • Bij de foto's: de Diftar ellende in Duivendrecht (ondanks dat bijna dagelijks de ambtenaren van DUO+ langsrijden, foto's met veel vuil langs de weg) en een foto van de renovatie aan de Begoniastraat.
  • Tot slot nogmaals een oproep om het Weekblad te bezorgen in Duivendrecht.

Veel leesplezier.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.