×

Weekblad voor Ouder-Amstel (30/11): "Ook dit was Duivendrecht" (deel 2)

20221113_144234.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (30/11): "Ook dit was Duivendrecht" (deel 2)


1 december, 2022 | 00:26 | 109 keer gelezen

Nadat we vorige week reeds de nodige berichten uit Duivendrecht mochten lezen in het Weekblad, deze week weer volop aandacht voor Duivendrecht. Zo is er door een aantal deskundigen en zeker liefhebbers gewerkt aan deel 2 van het boek "Ook dit was Duivendrecht". De redactie van DorpDuivendrecht gaat zeker even op pad voor een exemplaar. Is verkrijgbaar bij boekhandel Spreij in Ouderkerk maar ook bij een aantal adressen in Duivendrecht (In de Watermolen en Kruidenommegang). Voorwaar een mooi Sint- of Kerstkado. Grote vraag is of de Sint afgelopen zaterdag aanwezig was bij de opening van het Calisthenics Sportpark. De wethouder en initiatiefnemers waren er zeker en worden belicht in het Weekblad.

Ander nieuws uit Duivendrecht:

  • Informatieavond opvang vluchtelingen in Duivendrecht (1 december).
  • Hetzelfde gebouw in OverAmstel Duivendrecht krijgt daarna een herbestemming voor wonen.
  • Helaas moet een van de redactieleden om economische redenen gaan. Dank in ieder geval.
  • Onder de Pannen gestart in Duivendrecht (en de gemeente).
  • Diftar (oproep tot een evaluatie met het volk) en een lift bij station Duivendrecht in een ingezonden brief van de nieuwe politieke partij Amstelland Lokaal.
20221126_143933.jpg

Foto: de wethouder en de sporters bij de opening van het Calisthenics Sportpark Duivendrecht.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.