×

Weekblad voor Ouder-Amstel (8 december)

20211208_231859.jpg

Weekblad voor Ouder-Amstel (8 december)


8 december, 2021 | 23:48 | 94 keer gelezen

Terwijl de kerstboom en de verlichting op het Dorpsplein een aanvang nemen naar een bezinningsmoment in Duivendrecht, is het Weekblad al in de eerste versnelling voor wat betreft de berichtgeving uit Duivendrecht. Dank aan de stichting Oud-Duivendrecht voor een pagina historie over de Rijksstraatweg. Zeer lezenswaardig. Daarnaast nog een enkel bericht over Duivendrecht:

  • kettinggesprek: de overname van de Fysiotherapie Duivendrecht door twee ervaren fysiotherapeuten, inzet voor 2022 is meer samenwerking met sportverenigingen uit Duivendrecht;
  • verder veel aandacht voor gemeentelijke zaken.

Op de website van het Weekblad aandacht voor de petitie van de stichting Vrienden van Duivendrecht, welke met ruim 2000 handtekeningen is aangeboden op het gemeentehuis in Ouderkerk.

Naar verwachting nog twee edities van het Weekblad dit jaar. En wie weet volgt er nog een Jaaroverzicht van DorpDuivendrecht.nl


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.