×

Woningmarkt Duivendrecht (Kopen: september 2022)

20220630_134140.jpg

Woningmarkt Duivendrecht (Kopen: september 2022)


30 september, 2022 | 13:42 | 93 keer gelezen

In de maand september is het aanbod van koopwoningen gegroeid in Duivendrecht naar 15 stuks, woningen over geheel Duivendrecht. De laagste vraagprijs vinden we aan  het Waddenland, dichtbij het Dorpsplein. Voor € 250.000 staat hier een appartement te koop. De hoogste vraagprijs is hemelsbreed niet veel verder, dat is op het Basilicumhof. Hier wordt € 825.000 gevraagd voor een fraaie drive-in woning. Al met al een gemiddelde vraagprijs ultimo september in Duivendrecht van: € 525.000 (meer dan een half miljoen euro). Het aantal woningen met een vraagprijs boven het half miljoen is zeven (7). Bron: Funda.

Een aantal woningen doet overigens op zaterdag 1 oktober mee aan de NVM Open Huizen dag. voor de geur van appelgebak kun je dus een rondje Duivendrecht doen.

Onbekend zoals altijd hoe e.e.a. gaat verlopen. De inflatie is momenteel hoog, een enkele bank verlaagt de limiet van de hypotheek en het rentepercentage is aardig gestegen de laatste tijd. Onzekere voorwaarden, maar bekend is ook dat er een groot woningtekort is.

P.S.: foto bij het onderwerp is niet actueel.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.