×

Woonmarkt woensdag 28 juni Duivendrecht

20220908_161031.jpg

Woonmarkt woensdag 28 juni Duivendrecht


28 juni, 2023 | 14:56 | 68 keer gelezen

Bron: www.ouder-amstel.nl

Denk mee over wonen in Ouder-Amstel op 28 juni 2023.
Voor de komende jaren gaan wij nieuw woon(zorg)beleid maken. We kijken naar welke ontwikkelingen op ons afkomen en wat de opgaven zijn waarvoor we staan? Bijvoorbeeld: welke woningen zijn er nodig? Hoe verduurzamen we de huidige woningen? Hoe zorgen we dat ouderen, jongeren en andere doelgroepen goed kunnen wonen? Hoe houden we wonen betaalbaar?

Kortom, welke doelen willen we bereiken en hoe werken we samen met woningcorporaties, marktpartijen, zorg- en welzijnsorganisaties en met onze inwoners? Een breed draagvlak vinden we heel belangrijk. Door dit samen te doen kunnen we ons woon(zorg)beleid beter laten aansluiten op verschillende behoeften en ervaringen.

Woonmarkt woensdag 28 juni Duivendrecht
Wanneer: woensdag 28 juni van 19.00 tot 21.00 uur
Waar: Dorpshuis, zaal 1, Dorpsplein 60, 1115 CX Duivendrecht
De woonmarkt begint met een korte presentatie waarin we een algemene toelichting geven. Daarna gaan we graag met u in gesprek. U kiest zelf over welke woononderwerpen u wilt meepraten. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

Inwoners konden in 2022 meedenken over de Omgevingsvisie die de gemeente opstelt. Ook is er in 2021 een enquête gehouden over de woonsituatie en woonwensen van mensen. Die informatie nemen we uiteraard mee. 

Om te horen wat ú belangrijk vindt voor het woon(zorg)beleid hebben we op 20 juni jl. een woonmarkt in Ouderkerk aan de Amstel georganiseerd. En op 28 juni bent u van harte welkom op de woonmarkt in Duivendrecht. 


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.