×

XXL Pleinfeest in Duivendrecht (zaterdag 17 september)

Pleinfeest XL.jpg

XXL Pleinfeest in Duivendrecht (zaterdag 17 september)


18 augustus, 2022 | 12:21 | 201 keer gelezen

Op zaterdag 17 september organiseren een aantal actieve dorpelingen in samenwerking met ondernemers en maatschappelijke organisatie een groot feest op het Dorpsplein. Dit onder de naam XXL Plein Feest. Volgens de eerste berichten gaat het zeker de activiteit 'Duivendrecht op Stelten' van een aantal jaren geleden overtreffen. Het feest start om  12:00 uur en gaat door tot 22:30 uur. 

Het volledige programma volgt nog maar er is muziek, er komen bands en artiesten en zijn tal van activiteiten. Medewerking is er van o.a.: Dance Centre Duivendrecht, CTO'70 Duivendrecht en Coherente. Het feest is voor jong en oud en zeker in de eerste categorie zal de suikerspin en de popcorn aanslaan, maar zeker ook het XXL Springkussen.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.